StadsROOTS!

Komt binnenkort! Korte wandelroutes door de stad en parken, perfect voor avonden en weekenden.

StadsROOTS!

StadsROOTS! zijn wandelingen in en nabij de stad. De meeste van deze stadswandelroutes bevatten parken en recreatiegebieden die interessant zijn voor kinderen.

We wonen in Amsterdam dus we beginnen met StadsROOTS! wandelroutes in Amsterdam. In de toekomst hopen we andere steden en dorpen in de buurt te bezoeken en de wandelpaden die we daar vinden te delen!

Wat is een StadsROOT!?

Een StadsROOT! is meestal een kortere wandelroute van ongeveer 5 tot 10 km lang. Het zijn meestal rondwandelingen die op dezelfde plaats beginnen en eindigen. De meeste van deze routes zijn gemaakt door de wandelmeijses met een beetje hulp van de wandelmama en papa!

StadsROOTS! zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken als je in die stad woont. Voor mensen die die stad bezoeken, proberen we het begin gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en op korte loopafstand.

Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos heeft een grote diversiteit aan dieren, planten en bomen. We hebben verschillende wandelroutes in het bos opgenomen. Bekijk ze eens!
Lees verder

Amsterdam Beatrixpark

Een 3,5 km lange wandelroute door het Beatrixpark Amsterdam langs historische bezienswaardigheden zoals het Beatrixbad, Artsenijhof en verschillende kunstwerken.
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *