Home » Over WandelROOTS!

Over WandelROOTS!

WandelROOTS! is een blog over wandelen in de stad en de Nederlandse natuur nabij Amsterdam. Het ontdekt graag routes die geschikt zijn voor gezinnen en kinderen. De routes die zijn gevonden variëren van korte wandelingen in een Amsterdams Stadspark tot langere meerdaagse wandelingen waarbij wandelaars op campings kunnen verblijven.

Terug naar de ROOTS!

We zijn vooral geïnteresseerd in meerdaagse routes met overnachtingen op campings. Dit is een geweldige ervaring voor jonge kinderen om de basis te ervaren en “terug naar de roots” te gaan. Een paar dagen op je rug dragen wat je nodig hebt, herinnert je eraan hoe weinig je nodig hebt en hoe overvol we zijn in ons dagelijks leven.

WandelROOTS! beschermt graag de natuur, daarom zijn alle wandelroutes op deze website goed te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt erop vertrouwen dat WandelROOTS! zo milieuvriendelijk mogelijk is!

Vrij Wandelen

WandelROOTS! is een niet-commercieel project om wandelen te promoten, in het bijzonder bij gezinnen en kinderen. We bieden deze wandelingen aan wandelaars zodat ze ze met anderen kunnen delen. Alle GPX-bestanden zijn gemaakt door WandelROOTS!, maar sommige waren gebaseerd op bestaande routes. We laten de bron zien waar dit het geval is.

Onze website en GPX-downloads zijn gratis en alle inhoud op deze site wordt geleverd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) licentie. Dit betekent dat het u vrij staat om de inhoud te kopiëren, te delen en aan te passen, maar we vragen u een link naar het originele werk te verstrekken en het onder dezelfde licentie te delen. Sharing is caring! Lees meer in ons Privacybeleid en onze Gebruiksvoorwaarden.

Wij vinden dat wandelen vrij moet zijn en dat u niet door derden moet worden gevolgd als u gaat lopen. Onze website gebruikt geen cookies en registreert of volgt u niet door uw privégegevens naar diensten van derden te sturen. Vrij wandelen!