Home » Natuurcamping Fazantenhof

Natuurcamping Fazantenhof

Natuurcamping Fazantenhof ligt in de bossen aan de noordkant van de Utrechtse Heuvelrug tussen de dorpen Hollandsche Rading en Lage Vuursche. Een natuurkampeerervaring, deze camping richt zich meer op het zijn in de natuur dan op moderne faciliteiten; dat is het hele idee van CampingROOTS! en “terug naar de basis”.

Op korte loopafstand (1,5 km, 20 min) van NS-station Hollandsche Rading bevindt u zich in een rustige, bosrijke omgeving ver van de drukte en geluiden van de stad. Er zijn veel bospaden die u vanuit de camping in alle richtingen kunt verkennen. Omdat je zo stil bent en omringd door het geluid van vogels, zou je dit een goede gelegenheid kunnen vinden om mindfulness, yoga of meditatie te beoefenen. Probeer het contrast te voelen tussen je leven in de stad en de rust van de natuur om je heen!

Hoewel er een eenvoudig toiletgebouw met afwasfaciliteiten is, heeft Natuurcamping Fazantenhof geen keuken. Er is een receptie met tafel, bank en waterkoker voor kokend water (en het opladen van je apparaten) beschikbaar. U zult waarschijnlijk uw eigen gasfornuis willen meenemen en plezier maken op de ‘ouderwetse’ manier. Er is een barbecueplek en twee open haarden, en naast de jeu de boules banen een Prieel, wat wel als onderdak geschikt is voor tent kampeerders en wandelaars. Vergeet ’s avonds geen geroosterde marshmellows met de kinderen! Voor iets lekkers kunt u terecht in het nabijgelegen restaurant De Paddestoel, dat ook pannenkoeken voor kinderen serveert.

Hoewel er in de omgeving veel wandelingen en bosactiviteiten zijn, zullen kinderen zich vermaken in de kleine speeltuin met zandbak, trampoline, tafeltennis en jeu de boules. Wees erop voorbereid dat het bij deze camping niet gaat om vermaak, maar om jezelf vermaken. Het meenemen van een boek of een kaartspel is een aanrader voor de rustige momenten, en WandelROOTS! moedigt u aan om de interactie met uw mobiele telefoons tot een minimum te beperken.

Contact Details

www.campingfazantenhof.nl

info@campingfazantenhof.nl

+31 35 57 71 845

+31 6 10 48 48 96

Achter Karnemelksweg 1A
3739 LA
Hollandsche Rading

N52°10’33.70″ / E5°11’54.72″

www.campingfazantenhof.nl

info@campingfazantenhof.nl

+31 35 57 71 845

+31 6 10 48 48 96

Achter Karnemelksweg 1A
3739 LA
Hollandsche Rading

N52°10’33.70″ / E5°11’54.72″

Tarieven

De onderstaande prijzen zijn onder voorbehoud. Bezoek de website van Natuurcamping Fazantenhof voor actuele kampeertarieven. Prijzen zijn voor een verblijf van één nacht.

  • Volwassen persoon (12-99 jaar) – € 4,40
  • Kind (4 t/m 11 jaar) – € 3,20
  • Midden plaats trekkerstentje (1-2p) – € 5,60

Tarieven

Online reserveren

Voorzieningen

  • Speeltuin (Klein)
  • Barbecuespots
  • Open kampvuurtje

Meer informatie

  • Komt binnenkort.

Bronnen

Deze pagina maakt gebruik van informatie van Wikipedia.org onder een vergelijkbare Creative Commons-licentie die wordt gebruikt door WandelROOTS!

Vrij Wandelen

Onze website en GPX-downloads zijn gratis en alle inhoud op deze site wordt geleverd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) licentie. Dit betekent dat het u vrij staat om de inhoud te kopiëren, te delen en aan te passen, maar we vragen u een link naar het originele werk te verstrekken en het onder dezelfde licentie te delen. Sharing is caring!

Wij vinden dat wandelen vrij moet zijn en dat u niet door derden moet worden gevolgd als u gaat lopen. Onze website gebruikt geen cookies en registreert of volgt u niet door uw privégegevens naar diensten van derden te sturen. Vrij wandelen!

Meer Campings

Een selectie van campings en natuurcampings in Nederland. Bekijk alle campings.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *