Home » GPX Wandelroutes Downloaden

GPX Wandelroutes Downloaden

Wanneer u klikt (of tikt) op de DOWNLOAD GPX-knop, kunt u onze GPX wandelroutes downloaden om naar uw computer of mobiele telefoon te importeren. Onze GPX-bestanden zijn dezelfde route als u op onze webpagina ziet.

Onze GPX-bestanden voldoen aan de internationale GPX Schema 1.1-standaard. We hebben de bestanden zo klein en nauwkeurig mogelijk gemaakt en bevatten alleen de track (verbonden breedte- en lengtegraadpunten), hoogte- en tijdinformatie. Ze bevatten momenteel geen ‘waypoints’.

Omdat er veel apparaten, apps en softwarepakketten zijn, kunnen we niet uitleggen hoe u het GPX-bestand installeert in het systeem dat u gebruikt. We richten ons echter op mensen die mobiele telefoons gebruiken, aangezien dit de meest gebruikelijke GPS-apparaten zijn. We hebben onze GPX wandelroutes getest met OSMAnd (iOS / Android), TopoGPS (iOS / Android), Wikiloc (iOS / Android) en Maps 3D Pro (iOS). Over het algemeen wordt het bestand gedownload naar uw telefoon en vervolgens wordt het ‘geopend’ of ‘geïmporteerd’ in uw app. Gebruik de documentatie die bij uw app is geleverd om te bepalen hoe u het GPX-bestand installeert.

Naast de WandelROOTS! website, onze GPX wandelroutes worden ook geüpload naar OpenStreetMap.Org, Wikiloc.com en RouteYou.com. Deze websites valideren onze bestanden bij het uploaden, maar kunnen onze originele GPX-bestanden aanpassen aan hun eigen normen. Hoewel we de bestanden testen die ze beschikbaar maken om te downloaden, zijn we niet verantwoordelijk voor hun wijzigingen, noch voor resultaten als gevolg van het gebruik van bestanden die van die websites zijn gedownload.

GPX Nauwkeurigheid

We hebben de lengte- en breedtegraadpunten langs onze GPX wandelroutes gecontroleerd en zo nauwkeurig mogelijk gemaakt. Uw GPS-apparaat vertoont mogelijk enkele afwijkingen tussen de weergegeven kaart en het fysieke punt waar u staat. Dit kan verschillende redenen hebben, waaronder signaalstoring, maar u moet wel dicht bij ons wandelroute zijn. Hoogtegegevens zijn mogelijk minder nauwkeurig, maar ook redelijk dichtbij. We hebben eigen metingen gedaan en ook geo-gegevens gebruikt om onze hoogtes te bepalen. Tijden die op onze tracks worden gebruikt, zijn gebaseerd op wandelen met 5 kilometer per uur.

Disclaimer

We doen er alles aan om de kwaliteit en veiligheid van onze GPX wandelroutes te waarborgen. Onze bestanden zijn gemaakt om te voldoen aan het GPX 1.1-schema van Topografix, een internationale standaard. De meeste apparaten die GPX-bestanden gebruiken, gebruiken deze standaard, maar er zijn enkele uitzonderingen. We zijn niet verantwoordelijk als het GPX-bestand niet werkt met uw apparaat, dus gebruik onze bestanden op eigen risico. Als je een probleem vindt met een WandelROOTS! GPX-bestand, neem contact met ons op zodat we het kunnen oplossen. Lees ook ons Privacybeleid en onze Gebuiksvoorwaarden in verband met onze downloads. We behouden ons het recht voor om onze GPX-bestanden te wijzigen en te verwijderen.

Auteursrechten (Copyright)

Al onze routes worden geleverd met de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen-licentie, die dezelfde is die wordt gebruikt door Wikipedia. U kunt onze bestanden gebruiken zoals ze zijn, ze wijzigen of uitbreiden en ze gebruiken voor commerciële en niet-commerciële activiteiten. U moet ook de bron erkennen en alle derivaten op dezelfde manier delen.