Diemer Wildnis

Een wandeling van 17,4 km die het Amsterdam-Rijnkanaal volgt en door het natuurgebied Diemerpark, Diemerpolder, Diemerbos en Bijlmerweide van Amsterdam-Oost gaat.

Afstand: 17,4 km (3u 29m)

CampingROOTS! Diemer Wildnis

De CampingROOTS! Diemer Wildnis verbindt Camping Zeeburg met Gaasper Camping Amsterdam. Een gemakkelijke 17,4 km, het pad gaat over vele natuurgebieden van Diemen in Amsterdam Oost.

Hoogtepunten van het wandelpad zijn onder meer de Stelling van Amsterdam Kustbatterij bij Diemerdam en de natuurspeelplaatsen van het Diemerbos en de Bijlmerweide. Kinderen zullen onderweg genieten van de trekpont.

De CampingROOTS! Borderlands wandelroute begint vanaf Gasper Camping Amsterdam, waardoor de wandelaar een meerdaagse wandeling kan maken. Het openbaar vervoer is aan beide uiteinden van het wandelpad gemakkelijk bereikbaar.

Wandelkaart en GPS

Download het CampingROOTS! Diemer Wildnis GPX wandelroute en importeer dit in uw mobiele telefoon of GPS-apparaat. Onze GPX-bestanden zijn compatibel met de GPX 1.1-standaard en werken met apps zoals OSMAnd, Topo GPS, Wikiloc en Maps 3D Pro. Lees meer over onze GPX-bestanden. We raden je aan om je mobiele telefoon zo min mogelijk te gebruiken! Onderstaande kaart toont de wandelroute. TIP: bestudeer de route ruim voordat je vertrekt!

* In aanbouw

Start

Metrostation ‘Gaasperplas’ op lijn 53. Gaasper Camping Amsterdam ligt op korte loopafstand.

Einde

Tramhalte ‘Flevopark’ op lijn 3 en 14. Tram 14 rijdt vanaf het Centraal Station en Tram 3 passeert Amsterdam Muiderpoort. Camping Zeeburg ligt op korte loopafstand van tramhalte Flevopark. Wandelkaart staat de route vanaf station Muiderpoort, een mooie wandeling door het Flevopark zelf.

CampingROOTS! Diemer Wildnis

Een wandeling van 17,4 km die het Amsterdam-Rijnkanaal volgt en door het natuurgebied Diemerpark, Diemerpolder, Diemerbos en Bijlmerweide van Amsterdam-Oost gaat.
Lees verder

CampingROOTS! Borderlands

Een wandeling van 13,8 km over de grens van Utrecht en Noord-Holland van Abcoude naar het Gaasperpark langs de rivier de Gein en door natuurgebieden.
Lees verder

CampingROOTS! Amsterdamse Bos

Een ontspannen wandeling van 13,4 km door het natuur- en recreatiegebied van het Amsterdamse Bos. Veel kindvriendelijke activiteiten en speelplekken!
Lees verder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *