Borderlands

Een wandeling van 13,8 km van Abcoude naar het Gaasperpark langs de rivier de Gein en door de natuurgebieden Gaasperzoom en Gaasperplas en over de historische grens van Utrecht en Noord-Holland.

Afstand: 13,8 km (2u 46m)

CampingROOTS! Borderlands

Een historische route, de CampingROOTS! Borderlands begint bij Abcoude en leidt naar Gaasper Camping Amsterdam. Over de 13,8 km lange wandeling steek je de grensgebieden tussen Utrecht en Noord-Holland over.

Hoogtepunten van het wandelpad zijn onder meer de wandeling door het Gaasperpark en rond de Gaasperplas, de wandeling langs de Gein en een optioneel bezoek aan Stelling van Amsterdam Fort Nigtevecht en Fort Abcoude.

Het CampingROOTS! Diemer Wildnis verbindt aan de noordkant van deze wandelroute terwijl de CampingROOTS! Ankeveense Plassen aan de zuidkant samenkomt en Bussum bereikt. Het openbaar vervoer is aan beide uiteinden van het pad gemakkelijk bereikbaar.

Wandelkaart en GPS

Download het CampingROOTS! Borderlands GPX wandelroute en importeer dit in uw mobiele telefoon of GPS-apparaat. Onze GPX-bestanden zijn compatibel met de GPX 1.1-standaard en werken met apps zoals OSMAnd, Topo GPS, Wikiloc en Maps 3D Pro. Lees meer over onze GPX-bestanden. We raden je aan om je mobiele telefoon zo min mogelijk te gebruiken! Onderstaande kaart toont de wandelroute. TIP: bestudeer de route ruim voordat je vertrekt!

* In aanbouw

Start

NS station Abcoude.

Einde

Metrostation ‘Gaasperplas’ op lijn 53. Gaasper Camping Amsterdam ligt op korte loopafstand.

CampingROOTS! Diemer Wildnis

Een wandeling van 17,4 km die het Amsterdam-Rijnkanaal volgt en door het natuurgebied Diemerpark, Diemerpolder, Diemerbos en Bijlmerweide van Amsterdam-Oost gaat.
Lees verder

CampingROOTS! Borderlands

Een wandeling van 13,8 km over de grens van Utrecht en Noord-Holland van Abcoude naar het Gaasperpark langs de rivier de Gein en door natuurgebieden.
Lees verder

CampingROOTS! Amsterdamse Bos

Een ontspannen wandeling van 13,4 km door het natuur- en recreatiegebied van het Amsterdamse Bos. Veel kindvriendelijke activiteiten en speelplekken!
Lees verder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *