Amsterdamse Bos

Een ontspannen wandeling van 12,7 km door het natuur- en recreatiegebied van het Amsterdamse Bos. Veel kindvriendelijke activiteiten en speelplekken!

Afstand: 13,4 km (2u 41m)

CampingROOTS! Amsterdamse Bos

Het CampingROOTS! Amsterdamse Bos verbindt station Amsterdam Zuid met Camping Het Amsterdamse Bos. Een gemakkelijke 13,4 km, het wandelpad dwaalt langs vele kinderspeelplaatsen en natuurgebieden van het bos.

Hoogtepunten van de wandeling zijn Pannenkoekenrestaurant Boerderij Meerzicht, geitenboerderij Ridderhoeve en een bezoek aan het Vogeleiland en Speeleilanden. U kunt in de Bizonweide Schotse Hooglander koeien met lange hoorns tegenkomen!

Wandelkaart en GPS

Download het CampingROOTS! Amsterdamse Bos GPX wandelroute en importeer dit in uw mobiele telefoon of GPS-apparaat. Onze GPX-bestanden zijn compatibel met de GPX 1.1-standaard en werken met apps zoals OSMAnd, Topo GPS, Wikiloc en Maps 3D Pro. Lees meer over onze GPX-bestanden. We raden je aan om je mobiele telefoon zo min mogelijk te gebruiken! Onderstaande kaart toont de wandelroute. TIP: bestudeer de route ruim voordat je vertrekt!

* In aanbouw

Start

NS station Amsterdam Zuid. Let op: er is geen camping aan het begin van deze wandelroute. Zie ‘einde’.

Einde

Camping Het Amsterdamse Bos heeft een bushalte met dezelfde naam in de buurt. Connexxion Buslijn 199 rijdt hier vanaf treinstation Schiphol NS.

CampingROOTS! Amsterdamse Bos

Een ontspannen wandeling van 13,4 km door het natuur- en recreatiegebied van het Amsterdamse Bos. Veel kindvriendelijke activiteiten en speelplekken!
Lees verder

CampingROOTS! Borderlands

Een wandeling van 13,8 km over de grens van Utrecht en Noord-Holland van Abcoude naar het Gaasperpark langs de rivier de Gein en door natuurgebieden.
Lees verder

CampingROOTS! Diemer Wildnis

Een wandeling van 17,4 km die het Amsterdam-Rijnkanaal volgt en door het natuurgebied Diemerpark, Diemerpolder, Diemerbos en Bijlmerweide van Amsterdam-Oost gaat.
Lees verder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *