Home » Vijverwandeling

Afstand: 4,8 km
Categorie: Amsterdamse BosAmsterdam

Vijverwandeling Amsterdamse Bos

De 4,8 km Vijverwandeling (rood) rondwandeling laat het bos van zijn meest romantische kant zien. De route gaat om het openluchttheater (het Bostheater), met een boog rond de Grote Speelweide en slingert dan langs de met riet begroeide oevers van de Kleine Vijver. Futen, oeverzwaluwen en aalscholvers jagen hier vaak op vis. Vanaf het vroege voorjaar is de bodem bedekt met een bloementapijt. Aan de vijver ziet u de zichtlijn naar de markante Heuvel.

De wandelroute en het GPX-bestand zijn gratis te gebruiken en te downloaden. Deze website gebruikt geen cookies of tracking, zodat wandelaars kunnen wandelen met de vrijheid om niet gevolgd te worden!

Start

De wandeling start bij de kiosk aan de Grote Vijver aan het einde van de Duizendmeterweg, vlakbij de Speeleilanden en het openlucht Bostheater.

Meer informatie

Bronnen

De Vijverwandeling wandelroute is gebaseerd op de route van de gemeente Amsterdam. Het WandelROOTS! GPX-bestand kan na het lopen van de route kleine aanpassingen hebben aan het oorspronkelijke wandelpad. Deze pagina maakt gebruik van informatie van Wikipedia.org onder een vergelijkbare Creative Commons-licentie die wordt gebruikt door WandelROOTS!

Wandelkaart en GPS

Download het Vijverwandeling GPX wandelroute en importeer dit in uw mobiele telefoon of GPS-apparaat. Onze GPX-bestanden zijn compatibel met de GPX 1.1-standaard en werken met apps zoals OSMAnd, Topo GPS, Wikiloc en Maps 3D Pro. Lees meer over onze GPX-bestanden. We raden je aan om je mobiele telefoon zo min mogelijk te gebruiken! TIP: bestudeer de route ruim voordat je vertrekt!

Vrij Wandelen

Onze website en GPX-downloads zijn gratis en alle inhoud op deze site wordt geleverd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) licentie. Dit betekent dat het u vrij staat om de inhoud te kopiëren, te delen en aan te passen, maar we vragen u een link naar het originele werk te verstrekken en het onder dezelfde licentie te delen. Sharing is caring!

Wij vinden dat wandelen vrij moet zijn en dat u niet door derden moet worden gevolgd als u gaat lopen. Onze website gebruikt geen cookies en registreert of volgt u niet door uw privégegevens naar diensten van derden te sturen. Vrij wandelen!

Meer wandelingen in het Amsterdamse Bos

Hieronder staan zowel officiële wandelroutes in het Amsterdamse Bos als die van WandelROOTS! Bijna alle wandelpaden zijn perfect voor kinderen en toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *