Home » Oude Polderwandeling

Afstand: 6,2 km
Categorie: Amsterdamse Bos, Amsterdam

Oude Polderwandeling Amsterdamse Bos

De 6,2 km Oude Polderwandeling (blauw) rondwandeling brengt u in het oud-Hollands polderlandschap tussen de Bos­baan en het Nieuwe Meer. U wandelt een eindje langs de Bosbaan, die veel dieper ligt dan de polder ernaast. Het laagste punt van het bos is 6,5 meter onder NAP.

De wandelroute en het GPX-bestand zijn gratis te gebruiken en te downloaden. Deze website gebruikt geen cookies of tracking, zodat wandelaars kunnen wandelen met de vrijheid om niet gevolgd te worden!

Start

De wandeling start vlakbij Parkeerplaats Hoofdentree Amsterdamse Bos. Loop naarrechts van het Grand Café Restaurant De Bosbaan met je rug naar de parkeerplaats. De wandelroute begint bij de witte brug 1553 aan de andere kant van de Koenenkade op ongeveer 100 meter afstand.

Meer informatie

Bronnen

De Oude Polderwandeling wandelroute is gebaseerd op de route van de gemeente Amsterdam. Het WandelROOTS! GPX-bestand kan na het lopen van de route kleine aanpassingen hebben aan het oorspronkelijke wandelpad. Deze pagina maakt gebruik van informatie van Wikipedia.org onder een vergelijkbare Creative Commons-licentie die wordt gebruikt door WandelROOTS!

Wandelkaart en GPS

Download het Oude Polderwandeling GPX wandelroute en importeer dit in uw mobiele telefoon of GPS-apparaat. Onze GPX-bestanden zijn compatibel met de GPX 1.1-standaard en werken met apps zoals OSMAnd, Topo GPS, Wikiloc en Maps 3D Pro. Lees meer over onze GPX-bestanden. We raden je aan om je mobiele telefoon zo min mogelijk te gebruiken! TIP: bestudeer de route ruim voordat je vertrekt!

Vrij Wandelen

Onze website en GPX-downloads zijn gratis en alle inhoud op deze site wordt geleverd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) licentie. Dit betekent dat het u vrij staat om de inhoud te kopiëren, te delen en aan te passen, maar we vragen u een link naar het originele werk te verstrekken en het onder dezelfde licentie te delen. Sharing is caring!

Wij vinden dat wandelen vrij moet zijn en dat u niet door derden moet worden gevolgd als u gaat lopen. Onze website gebruikt geen cookies en registreert of volgt u niet door uw privégegevens naar diensten van derden te sturen. Vrij wandelen!

Meer wandelingen in het Amsterdamse Bos

Hieronder staan zowel officiële wandelroutes in het Amsterdamse Bos als die van WandelROOTS! Bijna alle wandelpaden zijn perfect voor kinderen en toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *