Home » Hooglanderwandeling

Afstand: 5,7 km
Categorie: Amsterdamse BosAmsterdam

Hooglanderwandeling Amsterdamse Bos

De 5,7 km Hooglanderwandeling (paars) rondwandeling geeft een goede indruk van het verruigde natuurbos. Over goed begaanbare paden wandelt u rond het Land van Bosse, genoemd naar de boer die hier ooit zijn koeien weidde. Als u het Schinkelbos meepakt is de route 5,8 km. Dit ruige stukje natuur is een paradijs voor vogels, vlinders en libellen. Let wel, de paden zijn hier vaak kletsnat. Honden zijn hier niet toegestaan.

De wandelroute en het GPX-bestand zijn gratis te gebruiken en te downloaden. Deze website gebruikt geen cookies of tracking, zodat wandelaars kunnen wandelen met de vrijheid om niet gevolgd te worden!

Start

Start en einde van de wandeling zijn bij parkeerplaats Radarterrein in het zuidelijk deel van het Bos. We starten op het Radarterrein en volgen een figuur acht linksom rond het oostelijke deel en dan rechtsom rond het Schinkelbos.

Meer informatie

Bronnen

De Hooglanderwandeling wandelroute is gebaseerd op de route van de gemeente Amsterdam. Het WandelROOTS! GPX-bestand kan na het lopen van de route kleine aanpassingen hebben aan het oorspronkelijke wandelpad. Deze pagina maakt gebruik van informatie van Wikipedia.org onder een vergelijkbare Creative Commons-licentie die wordt gebruikt door WandelROOTS!

Wandelkaart en GPS

Download het Hooglander GPX wandelroute en importeer dit in uw mobiele telefoon of GPS-apparaat. Onze GPX-bestanden zijn compatibel met de GPX 1.1-standaard en werken met apps zoals OSMAnd, Topo GPS, Wikiloc en Maps 3D Pro. Lees meer over onze GPX-bestanden. We raden je aan om je mobiele telefoon zo min mogelijk te gebruiken! TIP: bestudeer de route ruim voordat je vertrekt!

Vrij Wandelen

Onze website en GPX-downloads zijn gratis en alle inhoud op deze site wordt geleverd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) licentie. Dit betekent dat het u vrij staat om de inhoud te kopiëren, te delen en aan te passen, maar we vragen u een link naar het originele werk te verstrekken en het onder dezelfde licentie te delen. Sharing is caring!

Wij vinden dat wandelen vrij moet zijn en dat u niet door derden moet worden gevolgd als u gaat lopen. Onze website gebruikt geen cookies en registreert of volgt u niet door uw privégegevens naar diensten van derden te sturen. Vrij wandelen!

Meer wandelingen in het Amsterdamse Bos

Hieronder staan zowel officiële wandelroutes in het Amsterdamse Bos als die van WandelROOTS! Bijna alle wandelpaden zijn perfect voor kinderen en toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *