Home » Boerderijwandeling

Afstand: 4,4 km
Categorie: Amsterdamse BosAmsterdam

Boerderijwandeling Amsterdamse Bos

De 4,4 km Boerderijwandeling (oranje) rondwandeling verbindt de twee boerderijen in het Amsterdamse Bos: de oude Boerderij Meerzicht en de nieuwe Ridammerhoeve, die sinds 1988 in bedrijf is als geitenboerderij. De biologisch-dynamische boerderij is een sfeervolle plek voor jong en oud, voor geitenijs en geitenkaas. Vlakbij de boerderij is een doolhof. De wandeling gaat verder langs prachtig natuurbos. Het Vogeleiland (honden niet toegestaan) is een kleine omweg waard!

De wandelroute en het GPX-bestand zijn gratis te gebruiken en te downloaden. Deze website gebruikt geen cookies of tracking, zodat wandelaars kunnen wandelen met de vrijheid om niet gevolgd te worden!

Start

De wandelroute start bij de Boerderij Meerzicht. Het ligt vlakbij de Parkeerplaats Meerzicht aan de westkant van de Bosbaan.

Meer informatie

Bronnen

De Boerderijwandeling wandelroute is gebaseerd op de route van de gemeente Amsterdam. Het WandelROOTS! GPX-bestand kan na het lopen van de route kleine aanpassingen hebben aan het oorspronkelijke wandelpad. Deze pagina maakt gebruik van informatie van Wikipedia.org onder een vergelijkbare Creative Commons-licentie die wordt gebruikt door WandelROOTS!

Wandelkaart en GPS

Download het Boerderijwandeling GPX wandelroute en importeer dit in uw mobiele telefoon of GPS-apparaat. Onze GPX-bestanden zijn compatibel met de GPX 1.1-standaard en werken met apps zoals OSMAnd, Topo GPS, Wikiloc en Maps 3D Pro. Lees meer over onze GPX-bestanden. We raden je aan om je mobiele telefoon zo min mogelijk te gebruiken! TIP: bestudeer de route ruim voordat je vertrekt!

Vrij Wandelen

Onze website en GPX-downloads zijn gratis en alle inhoud op deze site wordt geleverd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) licentie. Dit betekent dat het u vrij staat om de inhoud te kopiëren, te delen en aan te passen, maar we vragen u een link naar het originele werk te verstrekken en het onder dezelfde licentie te delen. Sharing is caring!

Wij vinden dat wandelen vrij moet zijn en dat u niet door derden moet worden gevolgd als u gaat lopen. Onze website gebruikt geen cookies en registreert of volgt u niet door uw privégegevens naar diensten van derden te sturen. Vrij wandelen!

Meer wandelingen in het Amsterdamse Bos

Hieronder staan zowel officiële wandelroutes in het Amsterdamse Bos als die van WandelROOTS! Bijna alle wandelpaden zijn perfect voor kinderen en toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *